Mouch Creative Engineering Automotive Oplossingen Prototype Design Flow engineering Ondernemingsvisie Contact

 
 
Mouch Creative Engineering
Maastricht


E-mail: emile@mcengineering.nl
Tel:  0031(0)6-29056363
KvK-nummer: 66957265

Mouch Creative Engineering

Mouch Creative Engineering is een onderneming met een toekomstvisie. Het is zaak om als onderneming te kunnen innoveren en te zorgen dat de groei en het bestaan van de onderneming wordt gewaarborgd.

Mouch Creative Engineering wil de partner zijn die daar voor zorgt.

MCE houdt zich bezig met de ontwikkeling, productie en fabricage van prototypen op de automotive zowel als de werktuigbouwkundige markt.

MCE is tevens “the place to be” voor het meten, verbeteren en analyseren van uw vloeistof- en gasdoorstromingen. Door de unieke implementatie van CAD in het analyseproces kan er sneller en nauwkeuriger resultaat worden geboekt hetgeen een groot voordeel met zich brengt.

MCE kan de partner zijn in het leveren van kleine series producten, maar ook in het repareren en verbeteren van onderdelen.

MCE is tevens uw partner in het onderhoud en de revisie van uw machinepark. Door de brede kennis van machines en alle toebehoren kunt u voor een verscheidenheid aan machines bij ons terecht.

We zijn in het bezit van een VCA-VOL verklaring en het certifaat LDF (lage druk flenzen).

Door de inbreng van een grote mate van flexibiliteit wordt de klant ontlast en kan deze zich concentreren op dat wat voor een onderneming het allerbelangrijkste is namelijk inkomsten genereren en zorgen dat de groei wordt gewaarborgd.


Prototype Design
Prototype: \"Een prototype is een eerste model van een product, meestal handgemaakt, waarmee optredende krachten, de werking of passing van onderdelen wordt getest en de productie wordt voorbereid.\" De markt is divers en groot. Aan de fabricage van elk nieuw product gaat een vormgevende en analyse .. Read more>>

Flow engineering
MCE Flow Engineering oriënteert zich op het meten en verbeteren van vloeistof- en gasstromingen in een aantal applicaties. Dit meten en verbeteren wordt op een aantal manieren gedaan. Het analyseren en simuleren van een vloeistof/gas- doorstroming in een computeromgeving door middel van CAD- .. Read more>>